Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bilanț FINAL al vijeliei care s-a abătut asupra Bucureștiului: Zeci de intervenții ale pompierilor, victime și pagube însemnate - VIDEO

www.antena3.ro
copac căzut, furtună

Pompierii au intervenit, în urma furtunii de miercuri seara, la un număr de 24 de solicitări în Bucureşti şi în Ilfov, acesta fiind bilanţul final al intervenţiilor.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, în capitală au fost înregistraţi 13 copaci căzuţi, fiind avariate şase autoturisme, iar un bărbat de 42 de ani şi-a pierdut viaţa din cauza traumatismelor suferite în urma căderii unui copac, incidentul avânt loc pe strada Viilor. Totodată, s-a intervenit pentru îndepărtarea unei table desprinse.

Citește și: Vești proaste pentru statul român: La cât a fost evaluat patrimoniul firmei lui Sebastian Ghiță! Cui aparțin aproape toate activele

În judeţul Ilfov, pompierii au acţionat pentru evacuarea apei în cazul a opt inundaţii şi pentru îndepărtarea unui copac, intervenindu-se, de asemenea, în cazul unui acoperiş afectat de vânt.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.