Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bilanţ NEGRU: Mai multe persoane au murit şi peste 50 au fost rănite în incendiul din Londra- VIDEO

Twitter
incendiu Londra

UPDATE: 10:00 am.Pompierii au anunţat în urmă cu scurt timp că din păcate există şi pierderi de vieţi omeneşti, dar nu a fost dată o cifră exactă a celor care au murit. Cu toate acestea, presa britanică presupune că numărul victimelor ar fi mare, având în vedere că sute de persoane se aflau în interiorul clădirii la ora izbucnirii incendiului.

'Există mai mulţi morţi. Nu pot confirma o cifră concretă pentru moment din cauza dimensiunii şi complexităţii imobilului', a afirmat Dany Cotton, responsabilă a London Fire Brigade, într-o declaraţie de presă, preluată şi de agerpres.

Cel puţin 50 de persoane au fost rănite într-un uriaş incendiu care a distrus în noaptea de marţi spre miercuri un imobil de locuinţe de 27 de etaje, la Londra, au anunţat serviciile de ambulanţă din capitala britanică, informează AFP, citat de Agerpres.


"Putem confirma că am dus 30 de pacienţi la cinci spitale diferit", a anunţat într-un comunicat, directorul-adjunct pentru operaţiuni la London Ambulance Service, Stuart Crichton.

De cealaltă parte, Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord are în atenţie incendiul produs miercuri dimineaţa, într-o clădire de apartamente din Londra, informează un răspuns al Ministerului Afacerilor Externe (MAE) la solicitarea AGERPRES.

Două sute de pompieri continuă însă să se lupte cu acest incendiu, în timp ce un număr necunoscut de persoane s-ar putea încă afla în bloc, potrivit martorilor.

Imaginile publicate de martori pe reţele sociale arată întregul imobil practic în flăcări. Mai mulţi martori au afirmat că s-au auzit ţipete în interiorul clădirii.

Pompierii au fost chemaţi în jurul orei 01:15 (00:15 GMT) la incendiul care s-a declanşat în acest bloc turn construit în anul 1974.

Citeşte şi: Incendiu violent în centrul Londrei. Un bloc de 30 de etaje, cuprins de flăcări/ VIDEO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.