Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Biserica e zguduită de un nou scandal: Doi episcopi sunt acuzați de homosexualitate

Scandal peste scandal în Biserică. Un important episcop este acuzat de faptul că ar fi întreţinut raporturi sexuale chiar pe muntele Athos. Este vorba despre Episcopul Slatinei şi Romanaţilor, Sebastian Paşcanu, care este acuzat de un preot ieşit la pensie că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu Arhiepiscopul Buzăului şi Vrancei, chiar pe muntele Athos.

Citește și: RCS & RDS are probleme? Ce țară a devenit codebitor și garant pentru datoriile companie mamă

Părintele Constantin Corceagu i-a cerut lui Sebastian Paşcanu să-şi facă testul de castitate dacă se simte curat, însă părintele a fost şi el implicat în anul 2010 într-o poveste cu tentă sexuală, însă a declarat că totul a fost pus la cale de episcopul Slatinei. În 2010, în presă au apărut mai multe poze, în biserică, printre icoane, cu preotul Corceagu, alături de diverşi tineri, toţi îmbrăcaţi sumar, conform observator.tv.

Citeşte şi: Îşi pregăteşte Gică Hagi retragerea de la Viitorul? Investește, cu Fatih Terim, în Turcia

Constantin Corceagu susţine că în faţa lui Dumnezeu este nevinovat, dar nu a putut dovedi acest lucru şi în faţa lumii şi de ruşine a fost nevoit să se pensioneze pe caz de boală. Episcopul Sebastian Paşcanu nu vrut sa comenteze acuzaţiile care i se aduc şi a fugit când a văzut ziariştii. Numele lui a fost târât de-a lungul timpului în numroase scandaluri. În urma cu şase ani, un preot s-a sinucis pentru că fost dat afară, iar 30 de măicuţe au fugit de la Mănăstirea Brâncoveni, spunând că vor să scape de sub teroarea episcopului Slatinei şi Romanaţiului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.