Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Black Friday - Cum a apărut sărbătoarea reducerilor?

black friday

De cativa ani, orice pasionat de tehnologie asteapta cu mare interes Black Friday. Aparuta timid in Romania, a capatat o recunoastere incredibil de mare, ducand la aparitia unui numar impresionant de site-uri destinate exclusiv acestei sarbatori, cum este http://blackfriday.onlines.ro si oferind produse extrem de atractive din punct de vedere al pretului: televizoare ieftine, telefoane ieftine si chiar haine sau produse alimentare foarte ieftine.

Practic, Black Friday atrage ca un tavalug mii de comercianti si milioane de cumparatori, fiind subiect de discutie pe perioade foarte lungi, pe timpul toamnei.

Cand a aparut Black Friday?

Termenul de Black Friday nu s-a referit intotdeauna la sarbatoarea reducerilor, ci la o criza financiara extrem de neplacuta prin care a trecut SUA in anul 1869. Din cauza unei conspiratii organizate de doi jucatori la bursa, piata americana a cunoscut cea mai mare criza, cu un apogeu foarte bine conturat intr-o vineri din Septembrie 1869.

Ulterior, aceasta zi neagra a scapat de conotatiile negative si a capatat un alt inteles: Cel al reducerilor. Din 1961, prima vineri de dupa Ziua Recunostintei a devenit ziua in care majoritatea magazinelor scapa de marfa, oferind reduceri substantiale.

Nebunia Black Friday a crescut rapid in Romania si a ajuns sa cuprinda si romanii, insa mult mai tarziu. Prima organizare a Black Friday in Romania a avut loc in 2011, atunci cand unul dintre cele mai mari magazine de pe piata autohtona a importat conceptul si a creat un eveniment. Succesul a fost atat de mare, incat in anii urmatori aproape toate magazinele online din Romania au inteles ca o astfel de sarbatoare este profitabila si au inceput sa faca reduceri.

Ce produse pot fi cumparate de Vinerea Neagra?

In principiu, orice tip de produse. Foarte multi oameni cauta televizoare Black Friday, deoarece un televizor reprezinta o investitie destul de mare iar o reducere substantiala poate pastra suficient de multi bani in buzunar. Totusi, in Vinerea Neagra se pot achizitiona si telefoane, calculatoare si laptopuri sau o multime de alte accesorii si produse electronice.

Pentru cei ce nu vor sa astepte pana in noiembrie si vor un televizor mai repede, exista reduceri zilnice la diverse magazine online pe aceasta pagina: http://redupedia.ro/reduceri-televizoare-4k-lcd-full-hd-ieftine.

Sunt toate reducerile de Black Friday reale?

Evident, nu toti comerciantii sunt 100% cinstiti, asadar, nu toate reducerile sunt cu adevarat reduceri. Exista destul de multe practici prin care comerciantii profita de aceasta zi, incercand sa isi pacaleasca cumparatorii prin preturi crescute artificial si reduse in acelasi mod.

Din fericire, exista o multime de site-uri care pot oferi ajutor in acest sens iar daca se aleg doar magazine de incredere, sansele de a fi pacalit sunt aproape zero.

Black Friday este o zi care iti poate oferi sansa de a economisi foarte multi bani si de a achizitiona produse de foarte buna calitate. Cu o buna organizare si cu o pregatire din timp, fiecare om se poate bucura de toate avantajele oferite de aceasta nebunie a reducerilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.