Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Blaga: Am avut o discuţie bărbătească cu Atanasiu

Blaga - romanlibera.ro

Copreşedintele PNL Vasile Blaga a declarat, joi, la Timişoara, că a avut ”o discuţie bărbătească” cu Teodor Aranasiu şi au lămurit lucrurile, adăugând că şapte ani liberalii şi democrat-liberalii s-au ”bătut rău de tot unii cu alţii”, dar acum trebuie să se concentreze pe PSD.

Întrebat, într-o conferinţă de presă, dacă Teodor Atanasiu va fi sancţionat după declaraţiile sale privind fuziunea PDL cu PNL, Vasile Blaga a spus că a avut ”o discuţie bărbătească” cu acesta.

”Am avut o discuţie bărbătească cu Teodor Atanasiu, deşi de faţă au fost şi doamne. Lucrurile le-am lămurit, mergem mai departe. Şapte ani ne-am bătut rău de tot unii cu alţii. Bătălia noastră cu PSD e dintotdeauna, deşi ne-am bătut şi între noi. Să ne concentrăm pe PSD acum”, a spus Blaga.

La jumătatea lunii mai, stenograme publicate de stiripesurse.ro aratau un Teodor Atanasiu in urmatoarea ipostaza: "Noi fără PD nu câştigam preşedintele. Ne-am ţinut de nas şi am făcut un compromis. Altfel nu se putea. Vă mai spun un lucru. Am făcut un lucru, eu zic deştept, chiar dacă în Bistriţa e puţin altfel. Un lucru deştept de ce? Noi am făcut o fuziune paritară, în care noi am dat numele partidului, sigla partidului, candidatul la Preşedinţie al partidului şi ei ne-au dat sediul, locaţia în care să funcţionăm. Gândiţi-vă că avem 28 de judeţe în care noi conducem în fuziunea asta paritară. Mai mult de atât nu puteam obţine. Eu vă spun că le-am dat şi iluzia că o să aibă prim-ministru. N-o să-l mai aibă. Vă dau în scris că nu o să-l aibă!"

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.