Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Blaga bate cu pumnul in masa PNL. Amenintare serioasa pentru liderii din teritoriu

blaga

Liderul PNL Vasile Blaga, ca si co-presedintele Alina Gorghiu inaintea lui, s-a aratat nemultumit de cum merg lucrurile in filialele liberale din Baragan. Blaga a mers insa mai departe, si a anuntat ca nu va mai tolera 'asistatii politic' din teritoriu, adica pe liderii care nu 'trag' pentru partid, dar asteapta sa culeaga roadele muncii altora.

'Mai sunt şi lucruri de rezolvat şi nu o să le ascund sub preş. Nu o fac nici eu şi nu o face nici doamna Gorghiu. (..) Săptămâna trecută am fost în Bărăgan. Nu prea suntem mulţumiţi de cum merg treburile acolo, dar şi în alte judeţe avem încă lideri care au, aşa, ei - şi o spun, iată, la televizor - aşa, aerul de asistaţi politic. Nu social, politic. Adică, ştiţi cum?, să tragă alţii, ca şi la prezidenţiale, că ne va fi bine la toţi. Ei, lucru ăsta nu se va mai întâmpla şi de aceea vrem nişte termene foarte, foarte serioase în partid', a avertizat Vasile Blaga la Realitatea TV.

Vasile Blaga vrea sa mearga cu ordinea in partid mai departe. El a atras atentia ca nu este de acord cu avansarea la televizor a unor termene la care Guvernul Ponta ar urma sa cada. El considera ca astfel de declaratii trebuie sa inceteze.

Co-presedintele PNL s-a mai aratat deranjat si de declaratiile lui Teodor Atanasiu, care a sustinut ca spera ca Emil Boc sa se tina de cuvant si sa nu mai candideze: "Cei care au responsabilitati, sa se ocupe de organizatiile lor", i-a transmis voalat lui Atanasiu care este co-presedinte al filialei Bucuresti.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.