Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Blaga, reactie dupa retinerea ginerelui sau

ginere blaga

Copreşedintele PNL Vasile Blaga a afirmat, vineri, că, în cazul în care ginerele său a greşit, acesta va trebui să plătească, însă şi-a exprimat speranţa că îşi va dovedi nevinovăţia.

"Este tatăl nepotului meu, soţul fiicei mele, dar, până la urmă, fiecare îşi duce crucea. Dacă a greşit, va trebui să plătească, sper să-şi dovedească nevinovăţia", a spus Blaga, înainte de şedinţa PNL.

Andrei Rudeanu, ginerele copreşedintelui PNL Vasile Blaga, a fost reţinut joi de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, sub acuzaţia de evaziune fiscală.

Joi dimineaţă, procurori şi poliţişti de la Direcţia de Investigare a Criminalităţii Economice au efectuat cinci percheziţii la domiciliile şi sediile comerciale ale mai multor persoane din Bucureşti, Deva şi Buftea, într-un dosar penal având ca obiect săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală. Percheziţii au avut loc şi la sediul firmei de pază şi protecţie Axis Corporate Security, deţinută de Ioan Andrei Rudeanu, acesta fiind apoi ridicat de procurori şi dus la audieri.

Conform datelor de la Registrul Comerţului, Axis Corporate Security are sediul central în municipiul Deva, iar ca asociaţi apar Mariana Aurora Rudeanu (50%) şi Ioan Andrei Rudeanu (50%), acesta îndeplinind şi funcţia de administrator.

Procurorii susţin că, din datele şi probele administrate în cauză, rezultă că, în perioada 2010 - 2014, persoanele vizate, printre care şi reprezentanţii firmei de protecţie şi pază, ar fi desfăşurat tranzacţii comerciale fictive cu scopul de a se sustrage de la plata obligaţiilor fiscale.

Prejudiciul creat bugetului de stat, calculat pe baza datelor şi probelor administrate în cauză, se ridică la aproximativ 2.500.000 de lei.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.