Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Blaga si Gorghiu îi cer de urgență lui Cioloș să decapiteze noi prefecți

urgent urgenta

Copreşedinţii PNL Alina Gorghiu şi Vasile Blaga i-au cerut vineri premierului Dacian Cioloş schimbarea "de urgenţă" a prefectului de Olt, Silviu Neacşu, pe motiv că acesta face presiuni asupra primarilor PNL din judeţ, pentru a trece la PSD.

'Vreau să transmit un mesaj din reşedinţa Oltului: că, obligatoriu, Cioloş trebuie să se uite şi la prefectul Silviu Neacşu. Este un politruc care nu ştie altceva să facă decât să caute primarii PNL, în calitatea sa, probabil, de fost vicepreşedinte al PSD, şi să pună presiune pe ei, pentru a merge la PSD', a spus Alina Gorghiu, vineri, la Slatina, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la sediul PNL Olt. 

La rândul său, Vasile Blaga i-a cerut lui Dacian Cioloş să facă ceea ce PNL i-a cerut atunci când l-a susţinut pentru funcţia de premier - depolitizarea administraţiei publice. 

'Şi eu îl rog pe domnul Cioloş să facă ceea ce am cerut noi atunci când era doar premier desemnat, noi i-am cerut multe lucruri pentru a-l susţine. I-am spus să depolitizeze administraţia, pentru că nu ne dorim altceva decât alegeri corecte. Nu i-am dat un nume de prefect. Doamna Gorghiu a vorbit de prefectul de la Olt, dar ne interesează evaluarea rapidă a tuturor prefecţilor, din Oltenia, de exemplu, că nu pot să înţeleg cum poate să rămână prefect la Mehedinţi un domn care nu pune în aplicare de trei ani de zile hotărâri judecătoreşti definitive. Văd că cel de la Sibiu, care nu a făcut lucrul acesta şase luni, şi-a dat azi demisia', a afirmat Blaga.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.