Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Blestemul casei în care trebuie să se mute Traian Băsescu: Ce a decis azi instanța

casa gogol

Casa în care trebuie să se mute Traian Băsescu pare să fie blestemată! Magistrații Tribunalului București au respins apelul Mioarei Roman și al fiicei sale, Catinca Zilany, împotriva deciziei Judectoriei Sectorului 1 prin care erau obligate să părăsească vila de protocol pe care o ocupă încă din anul 1990 și s plătească chirie și daune de aproximativ 370.000 de euro. Mioara Roman s-a mutat în februarie 2015 din vila de protocol, de pe strada Nikolai Gogol, nr. 2, din Cartierul Primăverii. Ea mai are o singură cale de atac, recursul la Cureta de Apel București.

Minuta Tribunalului, din 22 mai 2015: “Respinge apelul ca nefondat. Obligă apelantele la plata către intimata-reclamantă a sumei de 600 lei, cheltuieli de judecată. Cu recurs în 15 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică azi, 22.05.2015.”

Astfel, Tribunalul a constatat încetarea contractului de închiriere al Miorei Roman, începând cu data de 8 aprilie 2009. Instanţa a obligat-o pe fosta soţie a lui Petre Roman să plătească 77.422 euro, reprezentând chirie pentru perioada martie 2008-aprilie 2009, 77.422 euro, reprezentând penalităţi de întârziere, precum şi 219.655 euro, reprezentând contravaloare lipsei de folosinţă pentru perioada aprilie 2009 - martie 2012. La aceste sume se mai adaugă dobânda legală calculată până la data de 10 aprilie 2012.

Prima reacție a Mioarei Roman, potrivit știrileprotv.ro: "Nu am bani sa platesc. Nu am bani nici de chirie".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.