Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bobbi Kristina, fiica lui Whitney Houston, a murit la 22 de ani

Bobbi Kristina

Fiica lui Whitney Houston şi Bobby Brown, Bobbi Kristina, a murit la vârsta de 22 de ani, anunţă site-ul tmz.com. 

Ea a murit în centrul de îngrijire din Atlanta unde a fost internată la 24 iunie. Potrivit declaraţiei făcute familiei de un specialist, nu a existat nicio şansă de recuperare. 

Bobbi Kristina a fost găsită inconştientă în cada din locuinţa ei pe 31 ianuarie şi poliţia crede că a stat sub apă între 2 şi 5 minute. Paramedicii au putut să o resusciteze, dar ea a fost plasată apoi în comă indusă şi se afla la spital sub monitorizare permanentă. 

În cele din urmă, Pat Houston şi Bobby - co-tutorii lui Bobbi Kristina - au trebuit să ia decizia de a i se retrage medicamentele. A fost un moment rar când Houston şi Brown au căzut de acord după ce s-au luptat asupra stării lui BK de-a lungul spitalizării ei, notează site-ul web american specializat în viaţa celebrităţilor. 

Nici acum nu se ştie clar ce s-a întâmplat cu unica fiică a regretatei cântăreţe şi nici dacă a fost vorba despre un accident provocat de probleme medicale sau, după cum a speculat media americană, de consumul de alcool sau droguri. A fost luată în considerare şi varianta crimei. 

În orice caz, prietenul ei, Nick Gordon, ar fi prima persoană suspectată. Poliţia a declarat că erau vânătăi pe faţa şi corpul lui Bobbi Kristina, după ce Gordon şi un prieten, Max Lomas, au găsit-o în cadă. 

Whitney Houston a murit din cauza unei supradoze de droguri în 2012, în timp ce era într-o cadă de baie, la Beverly Hilton Hotel, aminteşte tmz.com.AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.