Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bogdan Diaconu (PRU) l-a făcut mincinos la TVR pe Daniel Barbu (ALDE)

diaconu

Candidatul Partidului România Unită la Primăria București, Bogdan Diaconu, l-a făcut ”mincinos” în direct la dezbaterea TVR din această seară pe candidatul ALDE Daniel Barbu. Barbu nu a recunoscut inițial o declarație dată recent la RFI prin care spunea că nu ar da bani publici pentru Catedrala Mântuirii Neamului decât dacă ar ajunge în situaţia să i se dărâme zidurile. Ulterior, Diaconu a citit declarația lui Barbu și l-a acuzat pe acesta de minciună, lansând o expresie foarte dură direct în fața candidatului ALDE:  ”Să te bată Dumnezeu!”. Diaconu și-a consolidat astfel postura de candidat apărător al credinței, argumentând că România are 90 la sută dintre cetățeni de religie ortodoxă și chemându-l pe Barbu ”să revină cu picioarele pe pământ”. Candidatul și președintele PRU a făcut și o paralelă între minciuna de care l-a acuzat pe Barbu și Călin Popescu Tăriceanu, președintele ALDE, acuzat recent de DNA de mărturie mincinoasă.

Nervos, Daniel Barbu a refuzat să le adreseze celorlalți întrebările care îi reveneau și s-a declarat nemulțumit de emisiune.

Candidatul Partidului România Unită a aruncat încă de la începutul emisiunii săgeți și spre Nicușor Dan și Cătălin Predoiu, născând un schimb de replici pe care moderatorii TVR care sperau la o emisiune liniștită s-au chinuit apoi să le gestioneze.

În final, Diaconu le-a cerut alegătorilor să fie chiar ei Vlad Țepeș pe 5 iunie votând Partidul România Unită, ceea ce ne arată că pe finalul campaniei mesajele electorale ale naționaliștilor se vor radicaliza.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.