Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bogdan Diaconu: Tratatul transatlantic TTIP, o amenințare la adresa României

bogdan diaconu

Tratatul transatlantic TTIP ar reprezenta o amenințare la adresa României, avertizează președintele Partidului România Unită Bogdan Diaconu, candidatul PRU la Primăria Capitalei.

”Documentele dezvăluite recent de Greenpeace despre tratatul TTIP confirmă semnalul de alarmă tras de Partidul România Unită încă din vara anului trecut prin care am atras atenția că TTIP va da lovitura finală suveranității României, fiind un pericol la adresa economiei autohtone, o amenințare la adresa resurselor naturale și o negare gravă a drepturilor cetățenilor”, spune liderul naționalist. Acesta a explicat că ”o dată cu adoptarea TTIP, ultimul capital autohton, agricultorii și produsele românești care au reușit să supraviețuiască pe piață vor dispărea. Firmele și produsele românești nu vor avea nicio șansă să intre în competiție cu multinaționalele de peste Ocean și, așa cum au arătat documentele făcute publice de Greenpeace, vom fi bombardați cu organisme modificate genetic care, fiind mai ieftine, vor elimina definitiv produsele alimentare românești de pe piață. Resursele naturale ale României vor fi cedate fără drept de apel, iar corporațiile vor da în judecată statul român atunci când dreptul lor de a exploata va fi îngrădit. România va fi supusă unor instanțe comerciale străine care vor penaliza statul român obligându-l să-și cedeze resursele și să renunțe la drepturile angajaților sau ale consumatorilor, în cadrul acestor tribunale comerciale prevalând dreptul corporațiilor pentru profit”.

Bogdan Diaconu solicită de aceea statului român ”să respingă acest tratat TTIP din start pentru că acesta va aduce o stare de îngenunchere a economiei și a populației României similară celei mai negre epoci coloniale”.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.