Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bogdan Olteanu, dus cu duba la DNA

Inquam Photos / Octav Ganea
Bogdan Olteanu Inquam Photos / Octav Ganea

Vizită fulger la DNA.  Fostul viceguvernator al BNR Bogdan Olteanu este audiat din nou, astăzi, de procurorii DNA în dosarul în care este acuzat de oamenii legii de săvârșirea infracțiunii de trafic de influență. În același dosar a fost pus sub acuzare și omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu, relatează Realitatea Tv. Acesta a fost adus cu duba direct din arest.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis, în data de 12 august, arestarea preventivă a fostului viceguvernator Bogdan Olteanu pentru o perioadă de 16 zile, decizia fiind definitivă. Iniţial, instanţa hotărâse ca fostul viceguvernator să stea în arest la domiciliu.

Epurări masive în armată, poliție și comunicații. Președintele preia frâiele armatei/ DECRET

El este cercetat pentru o acuzaţie de trafic de influenţă petrecut în 2008 când ocupa funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor.

Bogdan Olteanu este acuzat de DNA că ar fi primit un milion de euro de la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu pentru efectuarea de demersuri pe lângă membrii Guvernului pentru numirea lui Liviu Mihaiu în funcţia de guvernator al Deltei Dunării. Potrivit legii, propunerea pentru funcţia de Guvernator al Deltei Dunării este făcută de Ministerul Mediului şi este aprobată de Guvern.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.