Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bolojan ii taie aripile lui Busoi la Capitala: Nu a fost validat

busoi

Secretarul general al PNL Ilie Bolojan pare sa ii taie aripile lui Cristian Busoi, desemnat de organizatia PNL Bucuresti drept candidat la Primaria Capitalei. Bolojan sustine ca jocurile nu sunt inca facute, ca Busoi nu a fost inca validat de conducerea partidului, in conditiile in care Busoi pare sa fie in campanie de luni bune.

"Dansul a fost desemnat de PNL Bucuresti ca si candidat la Primarie, dar nu a fost validat. Nu va putea fi sustinut de PNL daca nu isi face un profil de candidat care sa aiba o sansa reala de a castiga", a spus Bolojan.

Acesta precizat ca in Bucuresti a constatat un dezastru lasat in urma de ultimii primari si acest lucru reprezinta o problema pentru toate partidele.

"Constat ca se puteau face mult mai multe lucruri pentru ca Bucurestiul sa se detaseze ca o capitala de referinta in estul Europei. Nu e suficient doar izolarea blocurilor gratuit si inlocuirea spatiilor verzi, neglijand total partea de infrastructura mare, de gestionare a strazilor, ajungand sa iti pui problema unde parchezi", a spus Bolojan, aratand ca niciun posibil candidat pentru Bucuresti nu intrece scorul partidului.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.