Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BOMBĂ - 45 de parlamentari au fost JEFUIȚI

parlament

45 de senatori și deputați s-au trezit au fost călcați de hoți, la hotelul unde locuiau. Parlamentarii erau cazați la hotelul Monte Negro din Capitală, iar chealtuielile cu locuința erau suportate de Parlament.

”Hotelul Monte Nelly, unde am stat, a fost tăiată lumina din luna decembrie. Suntem peste 45 de parlamentari care locuiam acolo și sunt peste 50 de camere care au fost sparte.

Am ajuns luni dimineața la Parlament și îmi spun unii colegi: vezi că la Monte Negro e prăpăd, e jale, e devalizat absolut tot. Nu puteam să intru, decât după ora 13.00, în prezența unui ofițer de poliție. Oricâte cărți polițiste ai citi, oricâte filme ai vedea nu cred că vreunul dintre dumneavoastră ați mai auzit ca un hotel întreg să fie spart. S-a intrat în camere, s-au furat laptopuri, haine, bani. Mie mi-au furat o sumă mică de bani și articole de îngrijire personală”, a declarat deputatul Mihai Caliu.

Povestea a fost confirmată și de alți deputați, care au precizat că li s-au furat lucruri personale, laptopuri sau diverse sume de bani. Aceștia ne-au precizat că politiștii au demarat o anchetă și încearcă să vadă cum s-a putut întâmpla ca peste 50 de camere să fie prădate de hoți.

Conform Regulamentului Camerei Deputaților, aleșii sunt cei își exprimă opțiunea pentru locul de cazare, nu Camera Deputaților. Pentru cei care nu au domiciliul în București sau Ilfov, Parlamentul le pune la dispoziție o sumă forfetară de 4000 de lei pentru a-și asigura cazarea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.