Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BOMBĂ Antrenorul care ne-a umilit la EURO, ar putea prelua naţionala României

Gianni De Biasi

Selecţionerul italian al Albaniei, Gianni De Biasi, a fost ofertat de Federaţia Română de Fotbal pentru a-l înlocui pe Anghel Iordănescu la echipa naţională, a anunţat, marţi, site-ul calciomercato.it, scrie news.ro. Conform sursei citate, De Biasi a primit două oferte oficiale, din partea Federaţiei Române şi a Federaţiei Ucrainene. El se mai află în atenţia federaţiilor din Turcia şi Anglia. Tehnicianul italian mai are doi ani de contract la naţionala Albaniei, dar are o clauză în care poate pleca în orice moment.

Albania a învins România, scor 1-0, în ultimul meci din grupa A de la Campionatul European din Franţa, dar ambele reprezentative au ratat calificarea în optimile de finală. România a încheiat pe ultimul loc în grupă, iar Albania a fost cea mai slabă formaţie clasată pe locul trei în cele şase grupe. Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, luni, că Anghel Iordănescu nu va mai continua la conducerea tehnică a echipei naţionale, iar viitorul selecţioner va fi anunţat până la finalul Euro-2016 (10 iulie). Mihailo Fomenko a anunţat că va renunţa la conducerea tehnică a naţionalei Ucrainei după ce formaţia sa a terminat pe ultimul loc în grupa C.

De asemenea, Roy Hodgson şi-a anunţat demisia de la naţionala Angliei, după înfrângerea din meciul cu Islanda, scor 1-2, din optimile de finală de la Euro-2016. Selecţionerul Turciei, Fatih Terim, ar putea părăsi şi el postul, după ce formaţia sa nu a reuşit să treacă de faza grupelor. Gianni De Biasi, în vârstă de 60 de ani, se află pe banca tehnică a Albaniei din decembrie 2011. El a mai antrenat în cariera sa echipele Pro Vasto, Carpi, Cosenza, Spal, Modena, Brescia, FC Torino, Levante şi Udinese.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.