Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BOMBA anului: Dan Voiculescu poate fi eliberat pe 18 martie

dan voiculescu

Dan Voiculescu ar mai putea sta mai puțin de 3 săptămâni după gratii! Curtea de Apel Bucureşti, va decide, pe 18 martie dacă ia în considerare o contestaţie în anulare, depusă de Voiculescu pe 19 februarie, în care cere desfiinţarea sentinţei de 10 ani de închisoare primită în dosarul Privatizării Institutului de Cercetări Alimentare.

Magistrații au două variante:

1. Instanţa respinge contestaţia în anulare. În acest caz procesul se încheie definitiv. Dan Voiculescu rămâne cu condamnarea de 10 ani, nemaiavând nicio cale de a întoarce sentinţa din acest dosar. Nicio măcar CEDO nu ar putea să schimbe sentinţa.

Citește și: Tatuajele și piercingurile în zona intimă, tot mai căutate de românce / FOTO 18+

2. În cazul în care instanţa admite contestaţia atunci situaţia se complică. Judecătorii pot dispune eliberarea lui Dan Voiculescu din penitenciar. De asemenea, pot dispune rejudecarea unei părţi a apelului şi pot schimba sentinţa din dosar. Şi în acest caz nu mai există o altă cale de atac. De regulă, dacă se admite contestaţia, judecători nu rejudecă pe loc cauza. În schimb, pot decide ca Dan Voiculescu să fie eliberat închisoare, informează adevărul.ro.

Aceasta nu e prima contestaţie în anulare făcută de Dan Voiculescu. Curtea de Apel Bucureşti i-a respins anul trecut, pe 5 ianuarie, cererea de anulare a pedepsei, decizia fiind definitivă. Hotărârea a fost luată de un complet de divergenţă, scrie sursa citată.

Citește și: Ea e românca obsedată de Leonardo DiCaprio: Actorul a obținut ordin de restricție împotriva ei

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.