Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BOMBA ANULUI 'Klaus Iohannis i-a oferit și lui Traian Băsescu ȘEFIA PNL'

Ultima Ora breaking news

Klaus Iohannis și Călin Popescu Tăriceanu au avut o întâlnire secretă, lucru confirmat de cei doi după ce în presă a ajuns informația confidențială. Tăriceanu a confirmat că i s-a propus șefia PNL, dar nu a spus cine i-a făcut oferta. Însă, adevărata bombă a anului e oferită de un fost senator PNL. Sorin Roșca Stănescu spune că Iohannis l-a ofertat și pe Traian Băsescu pentru a prelua PNL.

În vila de protocol repartizată de RAAPPS s-a întâlnit cu individul penal, că așa l-a numit el pe președintele Senatului și al ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, și tot acolo, în alt moment, s-a întâlnit și cu Traian Băsescu. Nu s-a întâlnit cu ei în calitate de președinți ai unor formațiuni mici, ci în calitatea pe care au avut-o cândva, de președinți ai unor bucăți din PNL. Fiecăruia dintre ei le-a oferit președinția PNL.

Călin Popescu Tăriceanu a refuzat politicos și a plecat râzând în barbă cum, în calitatea de urmărit penal, a fost invitat de Iohannis și i s-a propus șefia PNL. ”, a spus Sorin Roșca Stănescu, fost senator PNL, la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.