Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BOMBĂ Ce au vrut SRI şi SPP de la jurnalista săltată pentru că poza casa lui Iohannis / VIDEO

oradesibiu.ro
casa Iohhannis

Un nou scandal e pe cale să izbucnească. În centrul acestuia, preşedintele Klaus Iohannis. O tânără şi prietenul ei au făcut o poză casei preşedintelui din Sibiu şi au fost ținuţi mai mult de o oră în sediul IPJ Sibiu pentru ”verificări”. În înregistrare se aude cum cei doi au fost supuși unui adevărat interogatoriu.

Alla Tofan şi prietenul ei, tinerii care au fost duşi la sediul poliţiei pentru că au făcut o poză casei Preşedintelui Iohannis, au petrecut mult prea mult timp printre ofițerii de la SRI și SPP decât ar fi fost nevoie pentru o simplă verificare. Cel puţin asta susţin poliţiştii că au făcut. Într-o înregistrare făcută cu telefonul mobil al tinerei, se pot descifra frânturi din discuţiile avute în sediul poliţiei Sibiu, după ce aceasta și prietenul ei au fost duși acolo de jandarmi, împotriva voinței lor. Oamenii legii susţin că nu le încălcau niciun drept tinerilor în timp ce îi ţineau la sediu, pentru a le verifica actele. Aceştia din urmă, deşi au întrebat insistent ce lege au încălcat, nu au fost lămuriţi pe deplin. Cei de la SRI și SPP au motivat acțiunea lor ca fiind una de prevenţie, în contextul evenimentelor violente petrecute în toată lumea.

Citeşte şi: Dezvăluiri CUTREMURĂTOARE: Cum sunt transportați refugiații de către traficanții români

Tinerii le-au explicat celor de la SRI și SPP că au făcut pur şi simplu o poză de pe o stradă- domeniu public-, şi că în zonă nu există niciun semn care să interzică fotografierea vreunui imobil sau monument. Cei de la SRI și SPP insistau însă, spunând că tinerii nu ar fi trebuit să facă acest lucru, dar fără a aduce argumente legale pentru ceea ce spun, conform oradesibiu.

"Noi ne aflăm la sediul poliţiei din ce cauză? Sunetm suspecţi că am făcut o fotografie. V-am prezentat actul de identitate, buletinul. Mai mult de ce aveţi nevoie?

Citeşte şi: DECIZIE Guvernul a hotărât cum vor fi finanţate partidele în campanie

Puteţi să băgaţi telefonul în geantă?

De ce? Vă deranjează?

Da!

Ce am făcut?

Aţi întrat într-un dispozitiv.

Am intrat într-un dispozitiv. Am mers pe stradă", le spune tânăra oamenilor legii

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.