Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BOMBA din partea sefului CCR: Traseistii obligati sa revina la partidele lor initiale/ AUDIO

Augustin-Zegrean

Presedintele CCR a explicat azi ca in cazul alesilor locali care au plecat de la un partid la altul in baza OUG55/2014 care a fost declarata neconstitutionala de Curtea Constitutionala EFECTUL final ar trebui sa fie revenirea la situatia anterioara.

"Deciziile Curtii sunt general obligatorii. Ce vreti sa facem mai mult? (...) Daca vi s-ar fi luat casa printr-o ordonanta, care dupa aceea ar fi declarata neconstitutionala, ce ati face? V-ati lua casa inapoi. Asa ma gandesc si eu.

Pierd mandatele?

Asta este o intrebare la care astept si eu un raspuns de la cei care ... Vreti s aspun eu ca toti cei care au plecat, ar trebui sa plece? Nu este asa. In decizia Curtii ati fi vazut ca scrie acolo ca Parlamentul prin Legea de respingere a ordonantei trebuie sa stabileasca ce se intampla cu efectele produse. Este text din Constitutie.Daca nu se respecta nici Constitutia, mai mult ce putem noi face?

Parlamentul trebuie sa dea o Lege de respingere a ordonantei. In Constitutie la articolul 115. al. 8 scrie ca in cazul respingerii ordonantelor Parlamentul va scrie ce se intampla cu efectele care s-au produs. Ei au facut-o ei sa o drege.", a spus seful CCR.


Audio and voice recording >>

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.