Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BOMBĂ Dosarul fratelui lui Kovesi, ÎNCHIS de DNA

breaking news stiripesurse.ro

Celebrul dosar Transgaz a fost închis. Deschis în 2014, după ce Corpul de control al premierului Victor Ponta a sesizat parchetul anticorupție privind comiterea unor posibile fapte de corupție la această companie, unde director a fost și este chiar fratele Laurei Kovesi, Sergiu Lascu, dosarul a fost clasat.

Astfel, după aproximativ trei ani de „anchetă”, timp în care nu s-a depășit faza „in rem”, DNA-Alba Iulia a decis clasarea cauzei în ceea ce privește posibilele infracțiuni de „abuz în serviciu dacă funcționarul a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit”, „fals intelectual”, „fals material în înscrisuri oficiale” și „uz de fals”, scrie luju.ro.

Pe de altă parte, parchetul lui Kovesi a dispus disjungerea și declinarea dosarului în cazul infracțiunilor ce nu țin de competența DNA. Culmea, cauza a fost declinată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Mediaș. Adică, la parchetul care vreo 20 de ani a fost condus de Ioan Lascu, tatăl șefei DNA Laura Kovesi și a directorului de la Transgaz Sergiu Lascu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.