Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BOMBA: Dragnea, in dosarul fostei sefe DIICOT Alina Bica / DOCUMENT DNA

dragnea4

Numele presedintelui executiv al PSD Liviu Dragnea apare in dosarul fostei sefe DIICOT Alina Bica. Potrivit unui document care ar fi extras din dosarul DNA, Liviu Dragnea ar fi intervenit pe langa Alina Bica in numele omului de afaceri Ioan Niculae pentru a asigura tergiversarea unei anchete pana la data prescrierii faptelor comise de omul de afaceri.

Pentru serviciile sale Alina Bica ar fi primit 3,5 milioane de euro de la Ioan Nicolae si promisiunea lui Liviu Dragnea ca va fi numita Procuror General.

In documentul DNA "se vorbeste despre cazul afaceristului-inculpat Ioan Niculae care a apelat la Liviu Dragnea sa-l ajute cu o interventie la procurorul-sef DIICOT, Alina Bica, pentru solutionarea favorabila a dosarului sau. In fapt, solicitarea lui Niculae era legata de tergiversarea solutionarii dosarului pina la aparitia prescriptiei. Bica, se arata in document, a intervenit la nivelul procurorului de caz cerindu-i acestuia sa opreasca investigatiile pe care le derula in legatura cu utilizatorul unui numar de telefon pe care il folosea Liviu Dragnea. Rasplata: 3,5 milioane de euro pe care Niculae i le-a oferit Alinei Bica la pachet cu promisiunea facuta impreuna cu Liviu Dragnea ca o vor sprijini sa ajunga Procuror General", precizeaza Robert Turcescu pe blogul sau, unde  prezinta si documentul in cauza ca fiind din dosarul DNA.

content-image

In baza acestor informatii DNA solicita disjungerea dosarului fostei sefe DIICOT Alina Bica. Cu alte cuvinte DNA vrea sa deschida un nou dosar in cazul ALinei Bica, pe langa cel privind despagubirea supraevaluata pentru terenul lui Gheorghe Stelian.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.