Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BOMBĂ - Elena Udrea confirmă BLATUL dintre Traian Băsescu și Victor Ponta

Basescu-Ponta-hunedoaralibera.ro

Cu multe alte probleme pe cap, Elena Udrea nu mai pare interesată de jocul politic și dă din casă. Practic, Elena Udrea recunoaște ceea ce se zvonea în subteranele poltice în timpul campaniei electorale: Traian Băsescu a jucat în tabăra lui Victor Ponta.

„La un moment dat aflând că la sediul SRI din Băneasa se duc Eduard Hellvig și Petrache de la Ilfov, la Coldea, să se pună de acord pe diverse lucruri legate de Iohannis și că aceștia spuseseră că i-a asigurat Coldea că nu va fi declarat incompatibil până la alegeri Iohannis, m-am dus să-i spun lui Maior că se lucrează împotriva lui Ponta cu aceste metode.”, scrie Elena Udrea, în jurnalul ei secret, informație dată publicității de jurnalistul Ion Cristoiu.

Se ridică, evident, întrebarea: de ce a mers Udrea la Maior? Fostul șef al SRI este foarte apropiat de Victor Ponta, în timp ce Victor Ponta a spus clar că între el și adjunctul Florian Coldea relațiile nu sunt deloc bune.

În timpul campaniei electorale se zvonea că Elena Udrea a dat ordin, între turul I și turul II, ca oamenii săi să joace alături de PSD. Acum, acest informații prind contur, iar dacă ne aducem aminte, atât Elena Udrea, cât și Traian Băsescu au evitat să spună că merg oficial cu Iohannis în campanie.

Elena Udrea a cerut, public, ca oamenii săi să dea un vot anti-Ponta, dar nu foarte convins, în timp ce Traian Băsescu a ieșit, în ultima zi de campanie electorală și a lansat îndemnul: ”Băsiști, mergeți la vot!”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.