Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BOMBĂ. Fost ministru PSD în Dosarul lui Mădălin Voicu și Nicolae Păun

breaking news

Deputatul Mădălin Voicu a declarat la ieșirea din Comisia Juridică a Camerei Deputaților în care și-a studiat dosarul că ”interceptările de la dosar sunt foarte savuroase”.

Surse susțin că in dosar apar si alte nume, peste 60 de persoane fiind implicate. Chiar Madalin Voicu a declarat ca a intervenit intr-adevar pe langa fostul ministru al Fondurilor Europene si al Finantelor Eugen Teodorovici pentru a-l primi in audienta pe deputatul Nicolae Paun - ”un fel de bune oficii și nu a pune pile cum se zice”.

"Problema cu interventiile mele era legata de un telefon dat domnului Teodorovici cu gandul sa il primeasca pe domnul deputat Paun, dupa care lucrurile au decurs normal. Eu am vrut sa ajut, de buna-credinta. Nu am facut interventii, nu am bagat pile. (...) Ce au discutat ei nu stiu. Sa dai un telefon unui prieten sa ii spui primeste-l pe x sau pe y ca are de discutat o problema cu tine, vi se pare trafic de influenta? Atunci n-am stiut care e problema", a declarat Madalin Voicu.

"Eu sunt un om corect, educat, nu am luat niciodata niciun ban de nicaieri decat daca am facut o anumita munca. N-am nicio treaba nici cu spalarea de bani, nici cu nimic. Eu in declaratia mea de venituri am declarat ca castig anual o anumita suma.

Pe mine ma pomenesc presupunand ca as fi participat in proiect", a mai spus Madalin Voicu.

Deputatul sustine ca nu intelege dosarul, mai ales din cauza termenilor juridici si ca va apela la ajutorul inca unui avocat care urmeaza sa vina.

Vezi și: Eugen Teodorovici dezvăluie implicarea în dosarul de corupție al lui Mădălin Voicu

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.