Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bomba in Guvernul Ciolos. Primul ministru cu demisia pe masa. Vezi de ce! / UPDATE

guvern insigna

UPDATE: Surse guvernamentale au declarat pentru STIRIPESURSE.RO ca informatiile prezentate in presa privind demisia ministrului Transporturilor sunt doar partial adevarate. Mai exact, in ciuda unor nemultumiri exprimate de minsitru, nu s-a pus niciodata problema demisiei acestuia.

------------------------

Problemele se tin lant pentru Guvernul lui Dacian Ciolos. Dupa zvonurile dovedite a fi false privind o remaniere iminenta, surse guvernamentale dezvaluie ca unul dintre ministri este gata sa isi dea demisia.

Primul ministru care sta cu demisia pe masa, gata sa i-o inainteze premierului este Dan Costescu, ministrul Transporturilor.

Acesta nu ar mai vrea sa continue in Guvern, potrivit surselor citate de Romania TV, pentru ca nu reuseste sa controleze activitatea din minister. Costescu ar fi identificat mai multe contracte importante care au insa foarte multe probleme si nu reuseste sa gaseasca solutiile necesare pentru a le rezolva. Astfel acesta prefera sa paraseasca ministerul si sa se intoarca in mediul privat in aceste conditii.

Premierul Dacian Ciolos, pus in fata acestei situatii, analizeaza inlocuirea lui Costescu cu un secretar de stat din ministerul Transporturilor.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.