Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bombă în PMP: Candidatura Elenei Udrea la Preşedinţia României, nestatutară

Încurcătura este generată de modificările statutului PMP, care nu au fost încă aprobate de instanţă. În unele organizaţii din ţară s-au făcut deja alegeri în baza noului statut, iar persoanele alese astfel au fost cele care au votat-o pe Udrea candidat.

„Sunt mari probleme cu statutul partidului. Noi am fost la Bucureşti şi am votat statutul. Ei nu au băgat în termen statutul la Tribunalul Bucureşti, l-au băgat abia în 7 iulie. La primul termen s-a amânat. Probabil s-a depus o contestaţie. De abia în 19 septembrie mai au termen. Toate alegerile de la PMP, ţinute de Elena Udrea şi Vişan, sunt nişte făcături organizate în baza noului statut, nu a vechiului statut. Toate sunt degeaba făcute. Oamenii care au ieşit în aceste alegeri s-au dus şi au votat candidatura Elenei Udrea, prin care a fost dat la o parte Cristi Diaconescu”, explică un lider PMP, pentru stiripesurse.ro.

„Nu avea cum să fie statutară alegerea Elenei Udrea pentru că persoanele care au votat sunt delegaţi din ţară aleşi în baza noului statut. Vechiul statut are 34 de pagini şi era un statut sănătos făcut. Pe urmă s-a votat statutul ăsta cu 17 pagini. Care statut nu e validat de instanţă. Între timp s-au făcut în tot felul de judeţe alegeri. Oamenii ăia care au fost aleşi în judeţe sau puşi interimari au votat ca Elena Udrea să candideze, nu oameni votaţi democratic”, mai explică liderul Partidului Mişcarea Populară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.