Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BOMBĂ în PSD: Cătălin Ivan solicită Congres pentru evaluarea lui Dragnea

Catalin Ivan - stirileprotv.ro

Se tulbură din nou apele în PSD și un nou scandal este generat de europarlamentarul Cătălin Ivan. Acesta solicită convocarea de urgență a unui Congres extraordinar, care să îl evalueze pe Liviu Dragnea.

Citește și: NEWS ALERT: Mâna dreaptă a lui Sevil Shhaideh, urmărit penal

Citește și: Klaus Iohannis, despre refuzul lui Kovesi de a se prezenta la comisia de anchetă

Citește și: Premierul Mihai Tudose, numiri de ULTIMĂ ORĂ. Deciziile au fost publicate în Monitorul Oficial

”Dintotdeauna, de când PSD a fost la guvernare a asigurat o guvernare stabilă, fără convulsii, cu rezultate economice foarte bune, așa cum o arată toate statisticile, nu o spun eu. De când am preluat guvernarea, de șase luni de zile, PSD este într-o continuă aventură, în permanente convulsii, începând cu OUG 13, apoi cu schimbarea fără niciun motiv a lui Sorin Grindeanu, acum aflăm că dușmanul nostru al tuturor este George Soros. De ce trebuie să ne încolonăm cu toții în această bătălie? (...) Este ușor să conduci un partid în opoziție, Liviu Dragnea poate a fost bun în opoziție, dar acum se vede că nu poate conduce partidul la guvernare, ne încurcăm de tot felul de sincope. Am ajuns să ne luptăm cu tot felul de forțe oculte, în loc să guvernăm.

Eu cred că lucrurile sunt foarte grave și nu cred că mai putem aștepta până la un Congres ordinar pe care Liviu Dragnea îl va convoca atunci când îl va convoca. Eu cred că este nevoie de un Congres cât mai rapid pentru a reveni cât mai rapid la decizia membrilor PSD. Eu mă adresez tuturor membrilor de partid, pentru că această situație îi afectează pe toți. Acest mod de a face politică de gașcă, de a prelua partidul alături de doi sau trei oameni, a dus PSD în situația în care este acum”, a declarat Cătălin Ivan, la Antena 3.

Europarlamentarul PSD recunoaște că a avut discuții cu fostul premier Sorin Grindeanu, un alt om care a cerut convocarea Congresului PSD.

”Nu am vorbit cu domnul Sorin Grindeanu înainte de moțiunea de cenzură, am vorbit după moțiunea de cenzură, pentru că situația în care este acum PSD ne aduce aminte de soarta PNȚCD și nimeni nu dorește ca acest partid să ajungă la 20%”, a mai spus Ivan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.