Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BOMBĂ din PSD: Radu Mazăre ar putea pleca cu aripa Geoană

mazare ponta

După ce i-a atacat direct pe Victor Ponta și Liviu Dragnea, acum Radu Mazăre pare pregătit să facă pasul în ”Noul PSD”. Deputatul PSD, Radu Popa, susține că Radu Mazăre a bătut palma cu Mircea Geoană și se va alătura noului partid.

”Mazăre merge cu Geoană în noul partid. Ăsta, Vali Calcan de la Dâmbovița, a candidat în 2008 pentru PDL și a plecat la PSD, iar acuma merge cu Geoană și zice că Mazăre, cu toată Constanța, merge la Geoană. Dar, o zice numai în particular, nu guiță public nimic”, a declarat Radu Popa, pentru presa locală.

Când a fost întrebat despre această variantă, Mircea Geoană a negat public că ar conta pe Radu Mazăre.

Citește și: Mircea Geoană se ia la trântă cu Radu Mazăre și dezvăluie ce înseamnă PSD

UPDATE: Deputatul Radu Popa susține însă că niciodată nu a spus cele relatate mai sus și că cineva încearcă să întoxice presa:

”Constat cu surprindere ca "cineva" lucreaza serios pentru intoxicarea unor ziaristi si medii de presa. Nu am declarat niciodata ca Radu Mazare pleaca din PSD, cum nu am declarat niciodata ca senatorul Calcan va veni la noul PSD.

Dar disperarea îi face pe unii sa minta si sa manipuleze. Nu m'ar mira ca maine, RTV sa dezminta toata ziua ca Mazare vine de unde nu a zis nimeni ca pleaca, iar Calcan e si el, la locul lui. In felul asta, oamenii ar vedea ca grupul Geoana-Vanghelie nu prea exista, adica...ceea ce vor "ei".

Pedeapsa pentru cei care au facut asta va fi urmatoarea: cel tarziu miercuri voi anunta numele unui parlamentar de CT care se va alatura noului PSD, pe care voi incerca sa'l conving ca lumea lui Dragnea moare, iar el nu reprezinta nimic altceva decat drumul spre bezna.”, susține el pe pagina personală de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.