Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BOMBĂ în SUA! Fost șef CIA: Donald Trump e agent rus

Donald_Trump_August_2015

Donald Trump, candidat al Partidului Republican la alegerile prezidenţiale din SUA, este "un agent al Federaţiei Ruse, fără ca el să îşi dea seama", acuză vineri, într-un editorial pentru New York Times, un fost director al CIA, Michael J. Morell, potrivit AFP.

În acest editorial, în care explică motivele pentru care va vota cu democrata Hillary Clinton la alegerile de la 8 noiembrie, Michael J. Morell îl critică dur pe candidatul republican, afirmând cu Donald Trump "nu doar că nu este calificat" pentru preşedinţia SUA, "însă ar putea chiar reprezenta un risc pentru securitatea noastră naţională".

Citește și: A arătat tot la piscină: Vedeta care a renunțat la haine, în București / FOTO HOT

"În lumea serviciilor de informaţii, am spune că (preşedintele rus Vladimir) Putin l-a recrutat pe Trump ca agent al Federaţiei Ruse, fără că el să îşi dea seama", scrie Morell, care şi-a petrecut 33 de ani în cadrul CIA, unde a fost director-adjunct, dar şi director interimar.

El reaminteşte că Putin este un fost agent de informaţii pregătit în a descoperi slăbiciuni la ţintele sale şi cel mai bun mijloc de a le exploata.

Citește și: GOL PUȘCĂ Așa a fost fotografiat unul dintre cei mai doriți bărbați ai planetei / FOTO

În timpul alegerilor primare, "Putin a exploatat slăbiciunile lui Trump prin faptul că i-a făcut complimente. Iar acesta din urmă a reacţionat, aşa cum Putin a prevăzut", acuză Morell. El reaminteşte că miliardarul l-a calificat pe preşedintele rus drept un mare lider, a încurajat serviciile ruse să o spioneze pe rivala sa democrată şi a pus sub semnul întrebării angajamentul SUA în cadrul NATO, în cazul unei agresiuni ruse într-o ţară baltică, informează agerpres.ro.

Citește și: Unul dintre cei mai apreciați artiști spune că se tratează de dependență sexuală

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.