Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Bombă' în Turcia: Rusescu și Szukala au fost dați afară de Osmanlispor

www.prosport.ro
Raul Rusescu

Anunţ total surprinzător făcut în această dimineaţă în Turcia. NTV Spor anunţă astăzi în ediţia online că patru jucători de la Osmanlispor, printre care se numără şi foştii stelişti Raul Rusescu şi Lukasz Szukala, au fost puşi pe liber în această dimineaţă.

Pe lângă Rusescu şi Szukala, de la Osmalispor vor mai pleca şi Luiz Carlos si Cheick Diabate, anunță Prosport.ro.

Citește și: Florin Andone vrea să rămână în Spania: 'Sunt în cel mai bun loc din lume! Le trebuie mulţi bani englezilor ca să mă ia'

Dacă despre Szukala se ştia că nu va mai continua la actuala grupare, punerea lui Rusescu pe liber reprezintă o surpriză, în condiţiile în care atacantul român a strâns 89 de partide şi a marcat 26 de goluri în cei doi ani petrecuţi la Osmanlispor.

Golgheter al României în tricoul Stelei, în sezonul 2012-2013, când a înscris 21 de goluri, Rusescu are nouă selecţii în echipa naţională şi are trei titluri de campion în Liga 1 (unul cu Unirea Urziceni şi două cu FCSB).

În urmă cu câteva zile, patronul FCSB, Gigi Becali, anunţa că este interesat de serviciile polonezului Lukasz Szukala, pentru a acoperi problemele din centrul liniei defensive. În condiţiile în care şi Rusescu e liber de contract, vârful de 29 de ani ar putea reprezenta şi el o soluţie pentru vicecampioană. Venirea sa ar putea fi însă condiţionată de o eventuală calificare în grupele Champions League.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.