Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BOMBĂ - Instanța solicită audierea lui Mircea Geoană

geoana agerpres

Curtea de Apel București solicită audierea lui Mircea Geoană, în dosarul privind banii din campania electorală din 2009.

Această solicitare a instanței vin la scurt timp după ce Viorel Hrebenciuc le-a explicat procurorilor DNA dedesupturile campaniei electorale din 2009. Viorel Hrebenciuc a fost șeful campaniei electorale a lui Mircea Geoană, din 2009.

În dosarul finanțării campaniei lui Mircea Geoană, procurorii DNA au investigat o finanțare de 700.000 de lei, circa 150.000 de euro, dată de Ioan Niculae către PSD. Suma totală trebuia să fie de un million de euro.

Partenerul de discuții cu miliardarul era Bunea-Stancu. Pentru modul în care urma să se facă aceste plăți, Niculae a fost direcționat către Ionuț Costea- cumnatul lui Mircea Geoană și fost președinte al Eximbank. Niculae a refuzat să discute cu acesta, și atunci a fost direcționat către Hrebenciuc. Banii au fost dați folosinduse drept paravan un contract parafat între societatea controlată de Ioan Niculae - Interagro - şi firma Insomar. Acest contract a fost încheiat pentru servicii fictive, tocmai pentru a se crea o acoperire aparent legală destinației reale a sumelor de bani.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.