Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bombă la Rapid: George Copos ar putea să revină în Giuleşti

rapid

Florin și Costin Manea, cei doi fii ai fostului giuleștean, Nicolae Manea vor sa reînvie una dintre cele mai vechi povești despre fotbal din România: echipa Rapid!

Planul, care e simplu, implică nume vechi: George Copos, Dinu Gheorghe, frații Manea și marea galerie a Giuleștiului! "Vamă" a fost cu ideea. S-a întîlnit cu familia Manea: "ați avea două lucruri importante de făcut: strângeți suporterii! Nu mai trebuie ceartă. Trebuie să-i împăcați. Ei sunt principala forță! Cu ei uniți, avem putere! Apoi, eu vă garantez că George Copos va semna o hârtie prin care va fi de acord ca voi să preluați palmaresul și actuala echipă AFC Rapid".

Daca Rapidul va reuși sa iasă din depou în formula asta, e foarte probabil ca George Copos, și nu numai el, să se alăture proiectului și financiar! Atracția foarte mare din acest moment este anunțul făcut de autorități legat de stadion. În doi ani, Rapid va avea sigur arenă nouă. Calculul a fost următorul: brand+stadion+suporteri = "Nu-i echipă mai frumoasă și iubită ca Rapid!", conform gsp.ro. AFC Rapid e pe locul 2 în Liga a 5-a, la egalitate cu liderul și cu un meci mai puțin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.