Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BOMBA la Voluntari. Florentin Pandele va candida din postura de candidat independent

Florin Pandele

Primarul Orașului Voluntari, Florentin Pandele și-a depus candidatura pentru un al V-lea mandat în fruntea Orașului Voluntari. Anunțul vine la doar câteva ore după ce PSD a anunțat că îl susține la aceeași primărie pe George Robert Frunză, un jurist în vârstă de 25 de ani.

Vezi și: Ponta detonează NUCLEARA: deconspiră doi INFORMATORI din PNL/ VIDEO

Am decis să-mi depun candidatura ca independent pentru Primăria Orașului Voluntari, pentru a pune capăt oricăror speculații privind legătura partinică dintre candidatura mea și cea a soției mele.

Am în spate o carieră de 16 ani în slujba cetățenilor din Voluntari, în care am transformat o comună ca oricare alta de la marginea Bucureștiului în cel mai mare oraș al județului Ilfov.

Am fost tentat să mă opresc aici, cum s-ar putea spune, în plină glorie, dar am încă proiecte pe care îmi doresc să le duc la bun sfârșit, iar sprijinul masiv de care mă bucur în continuare din partea voluntărenilor îmi oferă o motivație suplimentară.
”. a declarat pentru STIRIPESURSE.RO Florentin Pandele, Primarul Orașului Voluntari și candidat independent pentru un nou mandat la aceeași primărie.

Florentin Pandele este soțul senatorului PSD Gabrielei Firea, candidat al PSD pentru Primăria Capitalei (vicepreședinte național al PSD și președinte interimar al PSD Bucuresti)

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.