Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BOMBĂ la Washington: George Maior ar face lobby pentru DECAPITAREA lui Liviu Dragnea (presă)

George Maior

Interesante jocuri se petrec în această perioadă, în pregătirea anului electoral 2019. Jurnalistul Cătălin Tache scrie în Național că ambasadorul României în SUA, George Maior, ar fi avut o întâlnire la Departamentul de Justiție din SUA, în care a recomandat arestarea lui Liviu Dragnea. Maior ar fi propus acest scenariu drept cea mai bună soluție pentru România, la acest moment.

Citește și: Dan Tăpălagă, răspuns dur la atacul lui Liviu Dragnea: 'Pablito, deja mă cam dor dinții'

Citește și: Liviu Dragnea CUTREMURĂ PSD: sforarul Viorel Hrebenciuc ar fi încercat un puci

La Bucuresti s-a aflat cu viteza fulgerului ca George Maior s-ar fi pronuntat, nici mai mult nici mai putin ca „solutia cea mai buna ar fi un atac din flanc”, in timp ce se vorbea de posibilitatea retinerii lui Liviu Dragnea! Sau macar de o „propunere” in acest sens venita din partea DOJ-ului american, ceea ce ar putea realimenta „focul” care sa „parjoleasca” situatia politica stabila din Romania si sa duca la caderea Guvernului.

Legaturile excelente dintre Ambasadorul Romaniei la Washington si tabara democrata americana nu mai reprezinta un secret pentru nimeni, dovada fiind si cina cea de taina luata de Maior alaturi de Hillary Clinton si recent dezvaluita de „National”. De asemenea, nici faptul ca „surubul” se strange la Liviu Dragnea nu mai poate suprinde pe cineva, in ciuda „gurii de oxigen” luata de liderul PSD dupa ultimele rasturnari de situatie a dosarelor pe care le are in Justitie. De altfel, cam acesta ar fi contextul in care la Bucuresti a parvenit stirea despre o cerere de-a dreptul halucinanta care ar fi avut loc la Washington, chiar daca aceasta ar fi fost mascata sub paravanul exprimarii unei opinii personale cu privire la „cea mai buna solutie” pentru apararea statului de drept. Si chiar daca stirea i-a pus pe jar pe initiatii sistemului care au primit „cabliograma” de peste Ocean, apele s-au mai linistit dupa cateva ore. Cand s-a aflat si ca reprezentantii DOJ care ar fi fost implicati in aceste discutii neoficiale ar apartine strict „ramasitelor” democrate ramase prin Departamentul Justitiei. Si despre care se spune ca nu ar mai avea puterea absoluta din anii trecut.

Dar fie si asa, daca intr-adevar un personaj de calibru greu precum George Maior s-ar fi decis sa scoata, la vedere, „cutitul din teaca”, inseamna ca deja se pregateste trecerea la „next level” in jocurile operationale derulate pentru asigurarea sprijinului american in vederea controlului politic asupra tarii noastre. Una in care alegerile prezidentiale nu mai sunt chiar atat de indepartate pe cat le pare unora… Si tocmai de aceea, in orice ecuatie si deschidere a unui nou front in batalia politica nu trebuie neglijata sub nicio forma si pozitia lui Klaus Iohannis, cel care, la ce „culoar” are cel putin in momentul de fata, ar defila in 2019 in cursa pentru Cotroceni! Asta daca nu s-ar trece la o campanie agresiva, in care nu s-ar simti chiar confortabil.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.