Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BOMBA lui Liviu Dragnea, CONFIRMATĂ

Președintele PSD Liviu Dragnea a dezvăluit faptul că președintele Klaus Iohannis s-a implicat în negocierile dintre PNL și UNPR, iar Gabriel Oprea a fost chemat la Cotroceni pentru o discuție.

Liderul senatorilor PSD, Mihai Fifor, confirmă informațiile lansate de Liviu Dragnea și susține că dezvăluirile s-au făcut la grupul PSD din Senat.

”Nu e normal ca institutiile statului sa se implice in negocierile politice ale partidelor. Separarea puterilor in stat nu ar trebui sa fie un deziderat, ci o realitate!

Problema nu este cine a oferit informatia legata de discutiile de la Cotroceni. In acest caz, nu pun la indoiala veridicitatea celor spuse de noul nostru coleg, Octavian Bumbu, ci, daca se confirma ca intalnirea, privind posibila fuziune dintre PNL şi UNPR, ar avea girul de la Presedintele tarii.  In acest caz, separarea puterilor in stat ar fi doar o fraza neaplicata din Constitutie”.

Asa cum social democratii au decis la sedinta CEX de la Targoviste, conducerea partidului mentine posibilitatea unui dialog cu UNPR, intr-un termen rezonabil, insa spune transant ca PSD va merge singur la alegerile parlamentare, indiferent dacă UNPR acceptă, sau nu, fuziunea cu social-democraţii”, susține Mihai Fifor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.