Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bombă pe piața media: PRO TV, scos la vânzare. Cât vrea CME pentru televiziunea din România

pro tv

CME se pregătește să vândă la pachet operațiunile din Cehia, Slovacia și România și are deja o ofertă de 800 de milioane de dolari pentru Cehia și România, informează managerul de presă Orlando Nicoară, care citează mai multe surse. Negocierile continuă, totuși, pentru că CME vrea să obțină cu peste 200 de milioane de dolari mai mult.

ULTIMA ORĂ - Aterizare de urgență pe Aeroportul Otopeni


„Dupa exitul din Slovenia si Croatia cei de la CME se pregatesc sa vanda si restul operatiunilor, Cehia, Slovacia, Bulgaria, Romania. In Bulgaria lucrurile par a fi destul de clare, cel mai probabil va cumpara unul din playerii locali. Cehia e la pachet cu Slovacia din multe motive. Ar ramane Romania.

Conform mai multor surse CME doreste sa vanda “la pachet” Cehia, Slovacia si Romania. Au deja o oferta pe masa de $800 milioane pentru Cehia si Romania dar vor sa obtina +$1 miliard.

Din punct de vedere rezultate, diferenta dintre Cehia si Romania este de doar cateva milioane, atat la venituri, cat si la profit, televiziunile Pro reducand decalajul fata de cehi in ultimii ani. As spune ca la +$1 miliard pentru cele doua tari, Pro-ul ar valoara +500 milioane. Adica un multiplu de 8-9 OIBTDA, mult sub multiplul de 17 cu care CME a vandut in Slovenia si Croatia.”, scrie Orlando Nicoară pe blogul personal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.