Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BOMBĂ pe scena politică: S-a creat un NOU partid

NoBullying
suspendare lovitura politica negocieri

Cele mai bune Filiale Județene ale PRU s-au alăturat astăzi partidului Forța Națională în urma unei întâlniri care a avut loc la Târgu Mureș. Filialele PRU și reprezentanții Forței Naționale au decis formarea unui singur partid și au stabilit că un congres în acest sens va avea loc în luna iunie a acestui an. Invitatul special al întâlnirii a fost europarlamentarul Laurențiu Rebega, vicepreședintele Grupului Europa Națiunilor și Libertății, care a salutat unificarea decisă la Târgu Mureș și care a arătat că polul naționalist  se înscrie în evoluția curentului patriotic care devine tot mai puternic în Europa.

Sorin Grindeanu, 'surprins' la parastasul unui fost jurnalist: 'Am venit ca fost prieten' / VIDEO

Acest lucru se întâmplă la numai două zile după ce Mihai Răzvan Ungureanu a anunțat că în perioada următoare va apărea și în România un partid naționalist puternic.

Fuziunea partidelor naționaliste de astăzi are loc în ciuda opoziției furibunde a lui Bogdan Diaconu, liderul demis al PRU care i-a amenințat prin mail cu excluderea din partid pe liderii PRU prezenți la Târgu Mureș care au decis unificarea naționalistă. În ciuda încercărilor disperate ale lui Diaconu de a ține mișcarea naționalistă divizată, totuși astăzi PRU și Forța Națională au luat decizia formării unui singur partid.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.