Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BOMBĂ Scandalul Hexi Pharma, o miză personală. Răzbunarea unei femei înșelate

rares bogdan

Rareș Bogdan a declarat că fosta soție a patronului Hexi Pharma, Laura Condrea, ar fi furnizat toate informațiile cu privire la neregularitățile care existau în cadrul companiei conduse de Dan Alexandru Condrea.

Jurnalistul consideră că încrengăturile din sistemul de sănătate sunt uriașe, deoarece, pe baza unor informații primite de acesta de la un fost angajat Hexi Pharma, este vorba despre o ”caracatiță”, care cuprinde directori de spitale, manageri de spitale, ”spagă și taxe de protecție”: ”Vorbim de o firmă «acoperită», nu am niciun dubiu”, a declarat Rareș Bogdan, la Realitatea TV.

Rareș Bogdan este de părere că Laura Condrea are mustrări de conștiință. ”E frustrată și supărată. Această femeie recunoaște că dacă era încă căsătorită cu el (Dan Alexandru Condrea, n.r.), nu s-ar fi ajuns aici (...) Mă deranjează că soția care se simte vinovata într-un fel de moartea soțului ei a declarat toate acestea. A fost o miză personală, răzbunarea unei femei înșelate. A fost o formă de șantaj într-o formă pură”, a mai precizat jurnalistul.

Tolontan, despre declarațiile directorului Hexi Pharma: A răspuns ceea ce a putut să răspundă

De asemenea, prezentatorul tv a mărturisit că ancheta jurnalistului Cătălin Tolontan prin care s-au descoperit toate neregularitățile privind dezinfectanții din spitalele românești a fost posibilă pe baza informațiilor furnizate de Laura Condrea.

Rareș Bogdan are încredere ca președintele Klaus Iohannis, după un an și jumătate de mandat, să intervină radical. ”Dacă vrem ca această țară să rămână democrație, vrem să rămână o economie de piață funcțională, capitalistă, atunci președintele Klaus Iohannis trebuie să intervină radical în sistemul de informații naționale”, a completat acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.