Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Boris Johnson a ieșit de la terapie intensivă: 'Are o dispoziție foarte bună'

Agerpres
Boris Johnson

Premierul Boris Johnson, infectat cu noul coronavirus, a ieşit joi de la terapie intensivă, unde fusese transferat luni seara, şi rămâne spitalizat, relatează AFP.

''Premierul a fost transferat de la terapie intensivă spre o altă secţie a spitalului, unde va fi monitorizat îndeaproape în cursul fazei iniţiale a vindecării'', a indicat purtătorul de cuvânt, potrivit unui comunicat. Premierul ”are o dispoziţie foarte bună”, a spus purtătorul de cuvânt.

Johnson, în vârstă de 55 de ani, a fost internat la spitalul St Thomas din Londra duminică seara, acuzând febră şi tuse persistente, iar luni a fost transferat la terapie intensivă, unde a primit oxigen, dar nu a fost conectat la un aparat de ventilaţie.

Vezi si: Marcel Vela aruncă în aer dosarul penal de la Aeroportul Cluj-Napoca: scandalul ar putea să bubuie inclusiv în curtea Guvernului! .

Starea de sănătate a premierului britanic Boris Johnson s-a îmbunătăţit joi, el fiind transferat de la terapie intensivă, unde era tratat pentru coronavirus, într-un salon, unde va fi monitorizat atent în continuare în prima fază a refacerii sale, potrivit purtătorului de cuvând al Downing Street, transmite CNBC.

În această perioadă Johnson a fost înlocuit de ministrul de Externe Dominic Raab.

Potrivit datelor de joi ale Johns Hopkins University, peste 61.000 de persoane din Marea Britanie au contractat noul coronavirus, iar 7.111 au murit din cauza bolii.

Marea Britanie a înregistrat miercuri cel mai mare număr de decese într-o singură zi din cauza COVID-19, 938 în 24 de ore, bilanţul depăşind 7.000 de victime.

Vezi si: Economistul-șef BNR, Valentin Lazea: României nu îi este permis ceea ce le este permis statelor dezvoltate .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.