Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Boris Johnson: Discursul lui May despre Brexit, 'pozitiv, optimist şi dinamic'

reuters
Theresa May

Discursul premierului Theresa May despre Brexit, susţinut vineri la Florenţa, a fost "pozitiv, optimist şi dinamic", a declarat ministrul britanic de externe Boris Johnson, relatează DPA. "Discursul premierului a fost pozitiv, optimist şi dinamic. Şi elimină pe bună dreptate opţiunea Norvegia! Înainte!", a scris Johnson pe Twitter.

El a mai spus că May a prezentat un plan "pentru o Mare Britanie puternică şi care lucrează mână în mână cu o Europă puternică - dar din nou liberi să luăm propriile decizii". "Şi vom avea din nou controlul asupra banilor, graniţelor, legilor!", a adăugat el. Johnson, care a părut să îşi semnaleze diferenţele faţă de May într-o amplă 'viziune pentru Brexit' personală, publicată la sfârşitul săptămânii trecute, a asistat la discursul de vineri, într-o aparentă demonstraţie de unitate, conform Agerpres.

Premierul britanic Theresa May a subliniat vineri, într-un discurs pe tema Brexit-ului susţinut la Florenţa, că Marea Britanie va continua să contribuie la bugetul Uniunii Europene până în anul 2020 şi că doreşte o perioadă de tranziţie de doi ani în procesul de ieşire din blocul comunitar, perioadă în care imigranţii comunitari vor putea să rămână şi să muncească în Marea Britanie, însă va exista un sistem de înregistrare a lor ca etapă premergătoare a unui nou regim privind imigraţia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.