Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Borussia Dortmund a lansat acuzaţii dure după eliminarea din Ligă: 'Nu ne-am mai gândit la fotbal'

www.si.com
explozie Borussia Dotrmund autocar

Nemţii îi acuză pe poliţiştii francezii că i-au terorizat psihic înaintea meciului şi nu s-au putut concentra la fotbal. Monaco merge în semifinalele Ligii cu două victorii în faţa Borussiei. Însă oficialii nemţilor susţin că şi miercuri, în returul de pe Louis II, "am pierdut înainte de a juca".

Dacă la Dortmund, săptămămâna trecută, au fost obligaţi să intre pe teren la doar 24 de ore după ce fuseseră victimele unui atentat, galben-negrii acuză acum teroarea la care i-au supus poliţiştii francezi, conform gsp.ro.

Plecarea delegaţiei Borussiei de la hotel spre arenă a fost întârziată cu 20 de minute. "Din motive de securitate", li s-a spus. Toată lumea a crezut că autocarul şi împrejurimile vor fi controlate la sânge, pentru a exclude un atentat similar celui din 11 aprilie.

"Dar nu s-a întâmplat absolut nimic. Eram cu toţii în autocar şi-am aşteptat 17-18 minute ca să pornim. A fost o senzaţie bizară. Nimeni nu s-a mai putut gândi la fotbal", a comentat antrenorul Thomas Tuchel, potrivit căruia "comportamentul poliţiştilor a fost, elegant spus, nefericit".

Managerul Michael Zorc, la rându-i, consideră că Borussia nu era pregătită nici acum psihic pentru a juca: "Experţii spun că nu poţi trece în două, trei zile peste şocul unui atentat. Ar putea dura săptămâni întregi. Iar noi nu ne putem permite nici să respirăm".

"Din nu ştiu ce motive nu ni s-a permis să plecăm şi-am stat 20 de minute în faţa hotelului. Am avut un sentiment straniu, dar n-aş vrea să pară o scuză pentru eşecul suferit", a spus şi Marco Reus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.