Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL într-o filială a PSD: Acuzații GRAVE, li s-a retras sprijinul politic

PSD2

Organizaţia judeţeană a PSD Braşov a retras sprijinul politic pentru o parte dintre consilierii locali din Consiliul Local Braşov, pe motiv că în campania electorală nu şi-au făcut datoria faţă de partid, a declarat sâmbătă Marius Dunca, liderul organizaţiei.

"Am retras sprijinul politic preotului Eugen Comşulea, pentru că, în biserică, a făcut campanie electorală candidatului ALDE, el fiind consilier local din partea PSD. Cred că nu este bine să facem politică în biserică. La rândul lui, profesorul Ioan Stroe şi-a dat demisia din Consiliul Local pentru că nu a participat la o serie de întâlniri care vizau probleme ale cetăţenilor, ori acest lucru este de neadmis odată ce aceştia ţi-au dat votul", a declarat sâmbătă, pentru AGERPRES, Marius Dunca, preşedintele PSD Braşov.

Citește și: REVOLTĂTOR: Leon Dănăilă a fost UMILIT la preluarea mandatului de senator

El a adăugat că Răzvan Popa, candidatul PSD în alegerile locale din vară pentru funcţia de primar al Braşovului, şi-a dat demisia din funcţia de lider de grup din Consiliul local municipal, pentru că nu s-a implicat în campanie.

"Consilierul local Tudor Duţu, urmează să demisioneze din această calitate fiind ocupat cu un alt proiect. De asemenea, şi-a mai dat demisia din funcţia de vicepreşedinte al Biroului Permanent Municipal, Dumitru Tărăbuţă pentru că a făcut jocuri duble şi nu a fost alături de noi în campania electorală. Va rămâne consilier local, retragerea sprijinului politic duce la pierderea mandatului de consilier local", a precizat Marius Dunca.

Potrivit acestuia, i-a fost retras sprijinul politic şi fostului preşedinte al organizaţiei municipale a PSD Braşov, Liviu Lupu, care în calitatea sa de vicepreşedinte al Biroului Permanent Judeţean a făcut campanie în timpul alegerilor, prin SMS, candidatului din partea ALDE. "Mi se pare de bun simţ ca cei care nu au muncit alături de noi în campania electorală să facă un pas în lateral. Nu sunt execuţii în public, sunt chestiuni de normalitate", a mai afirmat Dunca.

Partidul Social Democrat (PSD) a câştigat alegerile în judeţul Braşov, pentru prima dată după 1990, potrivit rezultatelor finale. Potrivit BEJ, la Camera Deputaţilor PSD a obţinut 36,71%, PNL- 21,01%, USR - 13,93%,UDMR - 6,10%, ALDE - 5,93%, PMP - 4,37% şi PRU - 4,34%, anunță Agerpres.

La Senat, PSD a obţinut 37,58%, PNL - 21,84%, USR - 14,79%, ALDE - 6,24%, UDMR - 6,18 %, PMP - 4,69% şi PRU - 4,06%.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.