Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Breaking News: Ce spun Pleșu, Miroiu, Tudoran și Liiceanu?

Andrei Pleșu, Mihaela Miroiu și Dorin Tudoran, români de mare valoare, ne îndeamnă să votăm Iohannis dacă vrem să ne mărim șansele pentru a trăi într-o democrație adevărată:

Mihaela Miroiu: „ Vreau să îmi măresc șansele să trăiesc într-o democrație adevărată. Îl votez pe Klaus Iohannis”

Andrei Pleșu: „Voi vota, în ambele reprize, cu dl. Iohannis. Și nu numai pentru că e mai bine plasat în sondaje. Îi găsesc suficiente calități ca să schimbe sunetul de fond al perioadei postelectorale. M-am săturat de clămpănitori șmecheri, de triade demagogice, de platitudini paradiziace. Vreau alt stil! Altă muzică! Sau nicio muzică! Pariez pe laconismul decent, pe discursul nespectaculos, pe refuzul de a intra în bălăcăreala în care ne sufocăm de peste 20 de ani.”

Dorin Tudoran: „România are nevoie de candidați reali, potriviți. Ași spune că domnul Iohannis îndeplinește această condiție. Îmi pare dotat cu o imunitate mai robustă decât a altora la febra sângelui. Îmi pare un om ocolit de isterie. Îi doresc lui Klaus Iohannis să devină președinte.”

România mai are șanse. Sunt urechi să audă, ochi să vadă și minți să gândească. Mulțumesc domnului Liiceanu pentru acest text. 
Vă rog doar să-l citiți. Am convingerea că o să găsim împreună calea ca această țară să poată evolua: http://www.contributors.ro/editorial/fie-va-mila-de-noi-domnule-ponta/

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.