Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Britanicii au publicat PRIMELE IMAGINI cu TERORISTUL de la Londra / FOTO

Khalid Masood este teroristul care a ucis 4 oameni și a răniți alți 40 în atentatul de la Londra, de miercuri. Poliția britanică a oferit primele imagini cu criminalul de 52 de ani.

Despre el, poliția a aflat că ar avea cel puțin 3 copii și că s-ar fi numit, la naștere, Adrian Russell Ajao. Detaliul numelui e un pic confuz pentru că teroristul ar fi avut mai multe nume de-a lungul vieții. Conform registrului nașterilor, el a fost înregistrat sub numele Adrian Russell Elms. El a folosit mai multe nume până când s-a convertit la islam și a luat numele de Masood.

Citește și: A arătat TOT: A prezentat emisiunea FĂRĂ LENJERIE INTIMĂ, într-o rochie TRANSPARENTĂ / VIDEO

Masood a urmat o școală de băieți, înainte de a se muta în Țara Galilor, alături de mama sa și soțul acesteia. Prima condamnare la închisoare a fost la 18 ani, în 1983. În 2000, a fost închis pentru 2 ani după ce a recunoscut că a atacat un om cu un cuțit în urma unei dispute într-un pub, care a murit ulterior.

În 2003, după ce a fost eliberat, a ajuns din nou în fața judecătorilor pentru posesie de armă albă, deși, inițial, a fost acuzat că a înjunghiat un tânăr de 22 de ani. A fost încarcerat pentru alte 6 luni. În total, Masood a stat după gratii 3 ani, ultima condamnare primindu-o la 40 de ani.

Citește și: S-a DEZBRĂCAT pentru a-și arăta tatuajul din ZONA INTIMĂ în timpul unei emisiuni: Cum arată prezentatoarea / VIDEO

Când a închiriat mașina cu care a comis atentatul, criminalul a spus că este profesor. Autoritățile spun că nu a predat niciodată la stat, dar e posibil să fi făcut asta cu străinii, în particular, în Luton.

content-imagecontent-imagecontent-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.