Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bruce Springsteen, show de amploare pe Broadway

billboard.com
bruce springsteen

Bruce Springsteen va avea un show de opt săptămâni pe Broadway în cadrul căruia va apărea doar el, va cânta la pian și la chitară și va citi din cartea sa de memorii, relatează Reuters, citat de AGERPRES.

"Springsteen pe Broadway" va începe la 3 octombrie într-o sală de spectacole de 960 de locuri, în contrast cu stadioanele pe care cantautorul cântă în turneele sale mondiale, au anunțat miercuri promotorii.

Cântărețul de 67 de ani va interpreta cântece din cariera sa de 40 de ani, între care va citi extrase din cartea sa de memorii din 2016 "Born to Run".

"Am vrut să fac niște show-uri care să fie cât se poate de personale și de intime. O parte din show este vorbită, o parte este cântată. Urmează vag arcul vieții și carierei mele", a precizat Springsteen într-un comunicat.

Bruce Springsteen și trupa sa E Street au devenit una dintre cele mai emblematice trupe ale rockului american în ultimii 40 de ani, lansând melodii precum "Thunder Road" și "Glory Days", care vorbesc despre visele și dezamăgirile americanilor obișnuiți.

Turneul mondial al lui Springsteen din 2016-17 împreună cu trupa E Street a fost unul dintre primele zece turnee muzicale din ultimii cinci ani, adunând peste 306 milioane de dolari, potrivit publicației specializate Pollstar.

Biletele pentru showul de pe Broadway, care va dura până la 26 noiembrie, vor putea fi cumpărate de fanii preînregistrați de la 30 august.

Citeşte şi: FABULOS: Creşteri de peste 13.000% a albumelor vândute de un celebru artist după moartea sa .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.