Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Brummell:Scopul nostru este să dezvoltăm relații directe cu țările europene și în special cu România

paul brummell

Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, Paul Brummell, a declarat marți, la Constanța, că, după Brexit, țara sa vrea să dezvolte relații directe cu țările europene, inclusiv cu România, de care o leagă o istorie bogată încă din secolul al 19-lea.

"Pe 23 iunie 2016, cetățenii britanici au votat pentru ieșirea din Uniunea Europeană — dar asta înseamnă doar că părăsim o instituție — nu din Europa. Noi rămânem o țară europeană și acum scopul nostru este să dezvoltăm relații directe cu țările europene și în special cu România, de care ne leagă o istorie bogată, încă din secolul XIX", a declarat ambasadorul Paul Brummell, care a participat a participat marți la deschiderea seminarului Exporting is GREAT. În discursul său, Brummell a reiterat vechile legături istorice ale Marii Britanii cu Dobrogea, ce au marcat evoluția și dezvoltarea acestei regiuni, încă de la începutul secolului XIX, când o companie din Regatul Unit a construit calea ferată dintre Cernavodă și Constanța, conform Agerpres.

"Exporting is GREAT" este organizat de Camera de Comerț Britano-Română și Departamentul pentru Comerț Internațional al Ambasadei din București în colaborare cu Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură (CCINA) Constanța. Potrivit directorului general al CCINA, Dănuț Jugănaru, seminarul Exporting is GREAT, găzduit de centrul de conferințe al Complexului turistic Iaki, din Mamaia, a reunit reprezentanții a peste 80 de companii din județul Constanța, societăți comerciale ce prospectează portofoliul exporturilor britanice sau caută parteneri de cooperare în varii domenii de activitate, de la agricultură până la piața IT, energie, transporturi, educație sau construcții de mașini.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.