Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bruno Mars şi 'Despacito' au dominat scena galei American Music Awards

captura Youtube
Despacito Luis Fonsi Daddy Yankee

Cântăreţul american Bruno Mars a câştigat şapte trofee American Music Awards (AMAs), la gala desfăşurată duminică seară, unde portoricanul Luis Fonsi cu hitul său 'Despacito' a triumfat la rândul său cu două premii, relatează AGERPRES, citând EFE. 

Bruno Mars a câştigat trofeul pentru cel mai bun artist al anului, cel mai bun videoclip ('That's What I Like'), artistul masculin favorit, albumul favorit ('24K Magic'), artistul masculin favorit de soul/R&B şi albumul favorit de soul/R&B. 

I-ar mai fi lipsit statueta pentru artistul favorit contemporan pentru a-şi fi atribuit întregul palmares, însă acest trofeu i-a fost acordat lui Shawn Mendes. 

Fonsi şi hitul său 'Despacito' au triumfat la categoriile colaborarea anului (alături de Daddy Yankee şi Justin Bieber) şi cântecul favorit de pop/rock. Totuşi, el nu a obţinut trofeul pentru clipul latino al anului şi nici pentru cel mai bun artist latino al anului, care i-au fost acordate cântăreţei columbiene Shakira. 

Gala a fost marcată de un pronunţat ton politic încă de la început, printr-un omagiu adus echipelor de salvare care au intervenit în recentele catastrofe naturale care au afectat Mexicul şi ţările din Caraibe. 

S-au făcut de asemenea aluzii şi la denunţurile de hărţuire sexuală lansate de sute de femei şi la politicile antiimigraţie ale Administraţiei Donald Trump. 

"Avem nevoie de puterea muzicii pentru a ne putea vindeca. A fost un an care ne-a pus credinţa la grea încercare", a spus actorul Jamie Foxx, unul dintre prezentatorii evenimentului. 

După discursul său, artistele Pink şi Kelly Clarkson şi-au alăturat vocile pentru a cânta în duet o emoţionantă versiune a clasicei piesei 'Everybody Hurts', a trupei REM. 

"Există prea multă ură în lume. Trebuie să ne revenim şi să nu ne cerem niciodată iertare pentru a fi ceea ce suntem", a spus şi Demi Lovato înainte de a interpreta 'Sorry Not Sorry' pe scena teatrului Microsoft, din Los Angeles, pe ale cărui ecrane uriaşe au apărut mesaje de pe Twitter în care userii îi criticau fizicul. 

Un alt moment emoţionant a fost recitalul vedetei Diana Ross ('I'm Coming Out', 'Take Me Higher', 'Best Years of My Life' y 'Ain't NO Mountain High Enough') după ce a primit premiul pentru întreaga carieră, sau omagiul adus de Christina Aguilera regretatei Whitney Houston, cu prilejul aniversării a 25 de ani de la premiera filmului 'The Bodyguard', în care Aguilera a cântat memorabila piesă 'I Will Always Love You', sau 'Run To You'. 

La rândul ei, Selena Gómez, care a afişat cu această ocazie o nouă culoare blondă de păr, a interpretat pentru prima dată la televiziune noua sa piesă 'Wolves'. 

Nominalizările la American Music Awards se bazează pe registrul vânzărilor de albume şi de piese online, difuzările la radio şi în 'streaming' evaluate de publicaţia Billboard şi de partenerii săi Nielsen Music şi Next Big Sound. 

Câştigătorii sunt însă aleşi de fani.

Citeşte şi: Proiect de ZECI de MILIOANE de euro pentru şoselele din România. Ministerul Transporturilor vrea instalaţii pentru reducerea...zgomotului .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.