Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bușoi a declarat RĂZBOI PSD odată cu lansarea candidaturii pentru șefia PNL/ VIDEO

cristian busoi

Cristian Bușoi și-a lansat oficial candidatura pentru șefia PNL la alegerile de pe 17 iunie. Astfel, europarlamentarul a devenit al treilea candidat intrat în cursa internă. Prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu şi liberalul Ludovic Orban erau singurii care își anunţaseră până în prezent intenţia de a candida la şefia partidului. "Dacă nu recuperăm electoratul care l-a votat pe Klaus Iohannis și care a ieșit în stradă în 2017, nu vom putea bate niciodată PSD.", a spus Cristian Bușoi în timpul conferinței.

"Am decis să-mi anunț candidatura pentru funcția de președinte a PNL. Vreau să schimb lucrurile în bine. Tot mai mulți politicieni privesc în trecut fără să se uite la viitor. PNL este la răscruce. PNL trebuie să se trezeasca și să adune electoratul dorit. Dacă nu recuperăm electoratul care l-a votat pe Klaus Iohannis și care a ieșit în stradă în 2017, nu vom putea bate niciodată PSD.

Citește și: SURSE - Unde a plecat, de fapt, Alina Gorghiu în timpul votului pe Legea grațierii

Cred că primul test al generației mele de oameni politici este să fim realiști și să înțelegem toate așteptările acestui electorat tânăr.

Nu sunt un salvator, o vedetă politică. Sunt un liberal care își dorește ce-i mai bun pentru PNL și pentru România. Caut eficiență, pragmatism, autostrada, spitalul. Am 39 de ani și nu am văzut până acum niciun spital nou construit în ultimii 25 de ani. Avem datoria ca liberali să schimbăm acest mod în care este administrată România. Vreau să ne asumăm o direcție, niște principii de acțiune și să fim solidari în a construi un viitor alături de colegi, de vecini, de cunoscuți sau necunoscuți.

Citește și: Radu Tudor, VEHEMENT după declarațiile lui Traian Băsescu privind sediul Antenei 3: 'MAFIE'

Vreau să fim un partid modern, să supărăm anumiți oameni, să avem încăpățânarea să mergem pe drumul pe care l-am ales. Trebuie să ieșim din spirala amăgirii a PSD. PSD nu scăzut taxele din pură convingere ecomomică. Ei cresc acum salariile pentru că liderii PSD în frunte cu Liviu Dragnea se confruntă cu probleme penale și au nevoie de o diversiune.

PSD nu este nici prietenul, nici apărătorul capitalului românesc, este dușmanul capitalului străin. PNL trebuie să vină cu o politică nouă. Vrem să fim partidul care spune că dacă pornești o investitie, ai sprijin de la stat. Trebuie să-i reprezentăm mai bine pe cei care sunt imuni la populism. PNL reprezintă dreapta iar dacă cineva în România vrea să unească dreapta, doar PNL poate reprezenta o soluție. Vreau să le promit colegilor mei din PNL că le voi imprima o imagine de partid serios, că PNL va face o opoziție dură și eficientă PSD. Voi construi o echipă care să muncească și care să pună în aplicare aceste decizii. Primul pas este câștigarea alegerilor prezidențiale din 2019.", a spus Cristian Bușoi în timpul conferinței.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.