Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bușoi a deranjat mușuroiul. MIZA atacurilor stânga/dreapta la ultima candidatură din PNL/ ANALIZA

negocieri

Atacurile au venit din 2 parti - stanga, pro PSD Jurnalul National, iar la Antena 3 in dialogul cu Crin Antonescu jurnalista a incercat sa il faca sa spuna ceva negativ. Chiar daca poate multi jurnalisti de la Antena3 se regasesc in Ludovic Orbam, ca persoana care a invins Sistemul, si Cristian Busoi este insa o persoana care are deschidere avand relatii bune nu doar cu Mihai Gadea, dar si cu alti jurnalisti din Trustul Intact.

Guvernul, veste uriașă pentru pensionari: decizie CRUCIALĂ

NEBUNIE în Franța: lovitură teribilă pentru Macron, în ultima oră de campanie electorală

Surprinzator atacul a venit insa si dinspre Hotnews si Digi 24. Scotand din context ideea putin riscanta a lui Cristian Busoi cu PNL care trebuie sa revina la Romania lucrului bine facut, in conditiile in care omul totusi a incheiat discursul cu adevaratul slogan "Romania dreapta, echilibrata si puternica", obtinand pe surse o disociere a lui Klaus Iohannis legata de sloganul sau si o reafirmare corecta a neutralitatii sale, incearca sa inoculeze ideea ca Busoi e de capul lui. Prin acestea ii fac un serviciu lui Orban.

Il iubesc cei de la Hotnews si Digi 24 pe Orban? Nicidecum. Planul este acela de a il impinge in fata pe Ilie Bolojan (primarul de Oradea, Teszari, patronul Digi 24 e din Oradea). Bolojan este cel care a promovat ideea cu Ilie Ciolos in PNL si este omul cel mai apropiat de Ciolos (presa a prezentat intalnirile de taina in care Ciolos era implorat sa preia PNL).

Neputand sa il impuna acum pe Bolojan, care a sunat la presedintii de filiale incontinuu in ultimele zile, dar s-a lovit de refuzuri politicoase, Planul B este acela de a il sustine pe Orban, cu Bolojan într-o pozitie de prim-vicepresedinte sau secretar general, urmand ca apoi in cazul in care Orban nu va rezista pana la europarlamentare sau dupa europarlamentare sau daca sistemul va reusi sa obtina un verdict nefavorabil lui Orban, sa preia in Pasul 2 presedintia PNL. Oricum... pe fondul unei superficialitati a lui Orban se asteapta ca Bolojan va conduce din umbra partidul.

BARONUL pentru care PSD a ieșit în stradă, condamnat la ani grei de închisoare

E de asteptat in urmatoarele zile intetirea unor atacuri la adresa lui Busoi si oficializarea sprijinului lui Bolojan pentru Orban, care nu va duce insa la sustinerea tuturor judetelor din Transilvania, pentru ca acolo lucrurile sunt foarte impartite. Sursele noastre spun ca si Busoi ii pregateste unele surprize lui Ludovic Orban, dupa lovitura devastatoare cu sustinerea lui Crin Antonescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.