Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bunuri în valoare de peste 720.000 lei au fost confiscate de Poliţia Transporturi

captura Youtube
tigari contrabanda

Diverse obiecte susceptibile a fi contrafăcute, alcool, ţigări şi cereale, în valoare totală de circa 721.000 de lei, au fost confiscate sau indisponibilizate în urma misiunilor din ultimele zile ale Poliţiei Transporturi, a informat, sâmbătă, Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

Potrivit unui comunicat de presă transmis de IGPR, în perioada 14 - 19 octombrie, Poliţia Transporturi a acţionat pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilegale pe palierele aerian, naval şi feroviar. Astfel, pentru ordinea şi liniştea publică şi prevenirea migraţiei ilegale, au fost executate 14 misiuni în zona aeroporturilor şi gărilor.

Poliţiştii au patrulat în aproape 300 de staţii de cale ferată şi peste 300 de trenuri de călători, în aerogări, pe rute feroviare şi navale, fiind depistaţi nouă urmăriţi naţional, şase persoane dispărute, cinci minori lipsiţi de supraveghere, 45 de migranţi şi cinci deţinători de substanţe halucinogene.

Au fost întocmite 37 de dosare penale privind săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală, proxenetism, punere în circulaţie de mărfuri contrafăcute, furt calificat, lovire sau alte violenţe, tâlhărie, distrugere şi conducere a unui autovehicul fără permis de conducere.

Conform Poliţiei Române, au fost confiscate sau indisponibilizate 23.460 de ţigarete, 450 de kilograme de cereale, o sută de litri de băuturi alcoolice, aproape 1.400 de metri liniari de ţesătură imprimată cu modele ale unei mărci celebre şi 20.160 de boluri din sticlă pictate cu modelul altei mărci, precum şi alte bunuri fără documente de provenienţă. Valoarea totală a acestor bunuri se ridică la 721.000 de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.